Турнир в Боровец събра 800 лв. за даровити деца

Самоковският Ротари клуб организира и проведе на 22 август за втори път турнир по тенис по двойки за ротарианци и приятели на кортовете в Боровец. Събраните 800 лв. бяха дарени във фонд за даровити деца от Самоков.
Първите три места при мъжете завоюваха Андрей Коцев и Веселин Трифонов, Ники Маринов и Иво Соянов, Слави Такев и Иван Йовчев. При жените победителки станаха Виктория Станчева и Нели Такева, следвани от Кристина Болашикова и Виктория Болашикова.
Общо 24-те участници бяха наградени от президента на клуба Стефан Докузов с купи, грамоти и подаръци, осигурени от спонсорите – хотел „Флора“, „А1“, „Бош“, „Лидера груп“,.“Компир”, „Бороспорт“.
Турнирът бе открит от кмета на общината Владимир Георгиев. Президентът Докузов подари на кмета възрожденска щампа с пожелание скоро да започне да функционира отново Графичната база в Самоков и в нея да се изработват пак повече подобни творби.
Гости на благотворителната изява бяха представителят на Българската федерация по тенис Георги Дончев и членове на ротариански клубове от София, Пловдив и Кюстендил.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*