ЦСКА се качи на 10-дневен лагер в Боровец, тренира в Самоков

„Рилски спортист” и ЦСКА отново могат да премерят сили на ст. „Искър”. Снимка: sportal.bg.

31-кратните шампиони от ЦСКА от понеделник, 2 септември, са на 10-дневен лагер в Боровец, използвайки прекъсването в шампионата заради важните срещи на националите с Италия и Малта.
По време на визитата си в курорта възпитаниците на Стойчо Младенов ще работят за подобряване на физическото си състояние, като ще изигрят и четири или пет контроли. Възможно е един от съперниците в тях да е нашият „Рилски спортист”.
Самоковци ще се съобразят с графика на „червените”, като ще им предоставят най-хубавите часове за тренировки. Ръководството се надява да уреди спаринг с далеч по-именития си съперник, с който неведнъж клубът ни е мерил сили и в официални мачове.
Заплануваната със съседите от „Левски” /Долна баня/ проверка в събота /31 август/ пък пропадна в последния момент, след като се оказа, че долнобанци не могат да се съберат в пълен състав.
В края на тази седмица „Рилецо” и „Левски” все пак могат да кръстосат шпаги, така, както го направиха на 17 август. Тогава нашите момчета разбиха своя противник със 7:2.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*