Виктория Крушарска първа на държавното по аеробика, клуб „Самоков” с 4 медала /ВИДЕО/

Грациите на клуб „Самоков” с треньор Дияна Аврамова спечелиха четири медала от държавното първенство по спортна аеробика, състояло се на 10 и 11 ноември в Асеновград.
Виктория Крушарска стана носителка на две отличия при 7-8-годишните. Тя спечели златото с индивидуалното си съчетание, а прибави и бронзов медал от надпреварата при тройките заедно със съотборничките си Красимира АлХусани и Радостина Генова. Самоковската петица, в която участваха още Елена Калпачка и Цветелина Богоева, се класира с трети резултат за финала, където обаче остана на шесто място. Все пак това бе достатъчно, за да може клуб „Самоков” да вземе купа за трето място в общата отборна класация при 7-8-годишните.

Нашата тройка при 9-11-годишните, съставена от Божидара Иванова, Виктория Вучкова и Николета Богоева, завърши на пето място, а голямата група, заедно с Каролина Симитчиева и Марина Димитрова, се нареди четвърта. Само една десета пък лиши Б. Иванова от място на финала в индивидуалния старт.
Иванина Вукадинова завърши на осмо място при 12-14-годишните, където Никол Драганова остана първа извън класиралите се за финала осем момичета.
Весела Вукова изигра безгрешно съчетанието си при 15-17-годишните, но едва 0.150 т. я лишиха от място на подиума и тя остана четвърта. Това бе и последното състезание при подрастващите за Вукова, която от следващата година ще участва при жените.
За догодина се планира и създаването на нова тройка при 12-14-годишните в състав: Божидара Иванова, Иванина Вукадинова и Никол Драганова, които да се съревновават за място в националния отбор.
Последното състезание за клуб „Самоков” за годината ще бъде на 25 ноември, когато в столичната зала „Триадица” ще се състои турнир за 5-6-годишни и клас „Б”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*