Седмичен хороскоп – специално за читателите на „Приятел“

2015 г. Съединението прави силата!
3.02. – 10.02.2015 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Лъв
Силна възприемчивост, възможна раздразнителност, добре е да има физическа активност. Проявете чувство за хумор и непринуденост във всяка ситуация. Обърнете внимание на собствените си емоции и поведение. Партньорство, защита.
Цвят: сребристо – разширява съзнанието
Кристал: слънчев камък – настройва позитивно

ОВЕН – Проявете чувство за хумор и творчески подход. Възможни завишени емоции или очаквания. Проверявайте на дела всяко обещание, хрумване и възможност. Бъдете физически активни и целенасочени. Възможност за личностно и делово израстване.
ТЕЛЕЦ – Външните условия не съответстват на вътрешната ви настройка. Това разминаване може да породи емоционално напрежение. Обърнете внимание на своята възприемчивост и какво ви вълнува в момента. Разговори и общуване са в основата на желаното.
БЛИЗНАЦИ – Бъдете гъвкави и креативни, заложете на творческото мислене. Можете да постигнете някаква цел, ако дадете всичко от себе си. Покажете какво можете и оставете и другите да работят. Възможно напрежение поради недоразумение, не бързайте.
РАК– Вашата чувствителност е повишена, докачливи сте. Погледнете с други очи на ситуацията, вложете чувство за хумор. Изразяването ви ще е много важно през тези дни. Новини, пътуване, разговори и срещи дават цялостен облик на желанията ви.
ЛЪВ – Може да имате усещането за висока вътрешна активност. Обаче това може и да се разминава с физическата подвижност. Вашата вродена артистичност ще се прояви и ще намери приложение. Осигурете си спокойствие, пътувайте и общувайте без напрежение.
ДЕВА – Възможно е да се повлияете от емоцията на средата. Определете какво ви е важно и бъдете последователни. Емоционални изблици са възможни, както и известно безпокойство. Бъдете физически активни и заети, оставете мислите да почиват и се вгледайте в себе си.
ВЕЗНИ – Деловата сфера може да ви поднесе изненади. Вашата чувствителност е изострена и лесно се напрягате. Овладейте своите чувства и си осигурете някаква почивка за анализ на самия себе си. Подходете с шега в напрегнати ситуации, бъдете адекватни.
СКОРПИОН – Приятелската сфера е водеща през този период. Силната ви възприемчивост и усет ще бъдат отприщени. Добре е да овладеете някои чувства и да бъдете настойчиви в спокойствието си. Общуването може да бъде разнолико, но със сигурност показва истината.
СТРЕЛЕЦ – Вашите емоции са променливи, трудно ще запазите спокойствие. Лесно се впечатлявате и приемате нещата доста лично. Постарайте се да извлечете креативна полза и да промените поведението си. Възможни са наситени контакти и разговори, неочаквани срещи.
КОЗИРОГ – Трябва да преодолеете инерцията и безпокойството. Насочете вниманието към себе си и проявете чувство за хумор. Шегата е приоритет, както и твърдото ви намерение за постигане на целите. Ще преминете през собствените си емоции с повече физическа активност и умереност.
ВОДОЛЕЙ – Възможни са непредвидени срещи и разговори. Трябва да отстоявате себе си, но без да влизате в конфликтни ситуации. Проявата на разбиране и доза шеговитост ще ви помогнат. Силна чувствителност, възприемчивост и лесна смяна на настроенията. Пътуване и контакти.
РИБИ – Успех в начинанията ще имате, стига да проявите далновидност. Завишени очаквания и предпочитания могат да ви изнервят. Проявете настойчивост в общуването за постигане на целите, но бъдете толерантни. Може да не ви е до смях, но задължително проявете чувство за хумор.

Даниела Ангелова

За лични прогнози и обучение: 0893988163

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*